Print Page   |   Contact Us   |   Sign In   |   Register
Dutch Certifications
Share |

Dank u voor uw inschrijving voor het certificeringsproject. Het project wordt nu via internet verspreid en u kunt uw formulieren en video's via Google Drive inleveren. Als u geen toegang heeft tot Google Drive, neem dan contact op met admin@promptinstitute.com om andere afspraken met ons te maken.

Er staan op deze pagina drie secties die u zullen helpen uw project af te ronden.


Het downloaden van de reader

Download eerst het document in de link hieronder staat. We willen u adviseren u dit document te printen om er gemakkelijk dingen in op te kunnen zoeken en aantekeningen te kunnen maken. Lees alstublieft het gehele document voordat u aan het project begint en zorg dat u alle instructies begrijpt voordat u de video's opneemt. We raden u sterk aan uw plannen voor het certificeringsproject met uw mentor door te spreken voordat u begint.
 
Download de reader hier
 
Volg de instructies die op pagina's 7 t/m 9 beschreven worden zorgvuldig op.


Formulieren om te downloaden

Hieronder volgen de formulieren die u dient in te vullen om uw project af te ronden. Download deze formulieren en sla ze op op uw computer en vul ze dan electronisch in.

Formulier 1 - Stel uzelf voor
Formulier 2 - Certificering toestemmingsformulier
Formulier 3 - Globale domeinbeoordeling
Formulier 4 - Systems Analysis Observation (SAO)
Formulier 5 - Motor Speech Hierarchy (MSH)
Formulier 6 - Analyse van het spraakmotorisch systeem
Formulier 7 - Het selecteren van PROMPTs
Formulier 8 - Behandelplan
Formulier 9 - Evaluatie van het behandelplan
Formulier 10 - Eindbeoordeling / geschreven samenvatting

Handinge bronnen

We raden u aan het volgende hoofdstuk uit het boek "Movement and Action Learning and Development: Clinical Implications for Pervasive Development Disorders" te lezen, van Ida J. Stockman. Lees vooral hoofdstuk 10: "PROMPT: A Tactually Grounded Treatment Approach to Speech Production Disorders", zodat u de belangrijkste informatie over PROMPT onderzoek en behandeling nog eens kunt nalezen. Het hoofdstuk bevat een goed overzicht van veel van de concepten waarover tijdens uw PROMPT-training gesproken is en zal u helpen effectiever en vollediger te zijn in uw werk.
Klik hier voor een link naar het artikel.
Bekijk ook nog eens de ingevulde casuïstiek in uw reader van de cursus "PROMPT: van techniek naar interventie". Ook dit kan u helpen bij het onderzoeken en behandelen van uw cliënt.
Membership Management Software Powered by YourMembership  ::  Legal